
TÍTULO
L'eau dans l'alimentation
TIPO DE OBRA
LIVRO
ANO
1902
AUTOR
Malméjac, François
ENTRADA SECUNDÁRIA
Schlagdenhauffen, Frédéric-Charles, 1830-1907, pref.
LOCAL
Paris
EDITORA
Félix Alcan
IDIOMA
Francês
SÉRIES(s)
Bibliothèque Scientifique Internationale / de M. Émile Alglave 97
ASSUNTO(S)
Água
Química da Água, DeCS
Água Potável, DeCS
Hidrologia, DeCS
DESCRIÇÃO FÍSICA
312, 32 p
ACERVO
Biblioteca de História das Ciências e da Saúde - COC
TERMO DE USO
Domínio público
VISUALIZAÇÕES
0


LIVRO
Piscium, Serpentum, Insectorum aliorumque nonnullorum Animalium nec non Plantarum quarundam Imagines quas M. Catesby in posteriore parte... Illius operis quo Caroline Floridae et Bahamensium Insularum tradidit historiam naturalem, ejusque appendice descripsit...edere coeperunt N. F. Eisenberger et G. Lichtensteger et ad finem perduscerunt... G. W. Knorii heredes (Supplementa)
1777
AUTORIA Catesby, Mark
0 Visitas