ACERVO DIGITAL
TÍTULO
The microscopical examination of foods and drugsa practical introduction to the methods adopted in the microscopical examination of foods and drugs, in the entire, crushed and powdered states
TIPO DE OBRA
LIVRO
ANO
1903
AUTOR
Greenish, Henry George
LOCAL
London
EDITORA
J. & A. Churchill
IDIOMA
Inglês
ASSUNTO(S)
Análise de Alimentos, DeCS
Medicamentos, DeCS
Microscopia, DeCS
Métodos, DeCS
DESCRIÇÃO FÍSICA
321 p. il
ACERVO
Biblioteca de História das Ciências e da Saúde - COC
TERMO DE USO
Domínio público
VISUALIZAÇÕES
0
OUTRAS OBRAS
TESE
Considerações geraes sobre a spondylite infecciosa
1914
AUTORIA Lucena, Oscar Pereira de
0 Visitas
TESE
De l'influence pathogénique des épanchements pleuraux sur la circulation intra-cardiaqueparticuliérment dans les affections chroniques du coeur
1899
AUTORIA Besson, Adrien
0 Visitas