ACERVO DIGITAL
TÍTULO
The microscopical examination of foods and drugsa practical introduction to the methods adopted in the microscopical examination of foods and drugs, in the entire, crushed and powdered states
TIPO DE OBRA
LIVRO
ANO
1903
AUTOR
Greenish, Henry George
LOCAL
London
EDITORA
J. & A. Churchill
IDIOMA
Inglês
ASSUNTO(S)
Análise de Alimentos, DeCS
Medicamentos, DeCS
Microscopia, DeCS
Métodos, DeCS
DESCRIÇÃO FÍSICA
321 p. il
ACERVO
Biblioteca de História das Ciências e da Saúde - COC
TERMO DE USO

Domínio público

VISUALIZAÇÕES
0
OUTRAS OBRAS

TESE

Noções geraes de puericultura

1921

AUTORIA
Conrado, Caio Plinio Lopes

0 Visitas

TESE

Prophylaxia das molestias pestilenciaes exoticas

1892

AUTORIA
Vellez, Eduardo da Costa

0 Visitas

TESE

Operação de West

1925

AUTORIA
Alves, Odilon Raul

0 Visitas

FOLHETO

Leggende originali in Ex-Libris

1913

AUTORIA
Pasquinelli, Ferdinando

0 Visitas